Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Моторист беше засечен да се движи с 229 км/ч на магистрала „Тракия”, а снимка на нарушението беше разпространена от МВР днес.

От „Пътна полиция” използваха петъчния ден за да съобщят, че от събота започва нова акция. Със затоплянето на времето този път вниманието ще бъде насочено именно към мотоциклетистите.

Полицаите ще следят освен за скорост и за регистрацията на моторите.

Заради табела, която не се вижда и не е поставена на определеното място, мотористът може да се лиши от правото си да управлява МПС за 6 месеца. Паричната глоба е 300 лева, напомнят още от КАТ.

Коментари

мотористите

Тоз няма да става и за донор, директно ще е за дробсърма....

Хубава работа, ама...

Снимката е от 2020г. Толкова ли няма кой да погледне, какво публикува?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.