Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, направи поредно скандално изявление, с което напомни на света за „голямата си уста“. Сърбинът критикува Роджър Федерер, нещо, което прави не за първи път.

„Преди около 15 години Федерер атакува моя син, а тогава той беше много млад - на 18-19 години, заяви Сърджан Джокович през тв канала К1 в родината си. - Знаех, че някой ден ще се появи тенисист, който ще го задмине. Казах, че той е велик шампион, най-добрият по онова време. Но колкото е голям шампион, Федерер не е добър човек.“

Новак Джокович наскоро подобри рекорд на Федерер - по брой седмици като №1 в световната ранглиста. Той има 18 титли от Големия шлем, а швейцарецът и Рафа Надал са с по 20.

Сърджан Джокович обича да напада словесно съперници на своя син, а също така медиите и феновете. Той нерядко се оплаква, че Новак не получавал необходимото признание.

В същото интервю казва, че Ноле е спортист, „какъвто светът няма да види отново“.

„Очевидно е, че световните медии нямат добро мение за нас, дразним ги постоянно, реди Сърджан. - Да ви кажа, ние не искаме да бъдем част от вашия объркан свят. Съжалявам, че не харесвате Новак. Просто говоря истината. Какво друго да правя? Те клеветят Новак и казват толкова много ужасни неща за него, че е просто невероятно. Моите отговори са много по-ясни в сравнение с начина, по който третират един велик шампион, какъвто светът няма да има отново.“

През миналата година Сърджан Джокович излезе с тирада срещу Григор Димитров, когото изкара виновен за заразяването на тенисисти, треньори и т.н. по време на турнирите „Адрия къп“, преминали без спазване на никакви мерки срещу COVID-19 в Белград и Загреб.

По думите му Димитров нанесъл големи вреди на семейството му, Сърбия и Хърватия, тъй като бил хванал заразата в България.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.