Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Черен чаршаф, проснат на земята. Коментари под прякото излъчване: „Пускайте траурна музика пред портите на мутрата!“, „Смърт за гербаджиите!“, „Запалете огън“  (по-късно „редактирани“ – тоест, изтрити). Ренета Инджова, Дионисий. Това е протестът на „Системата ни убива“, организация на майките на деца с увреждания, организирали автошествие до... Банкя.

Бойко Борисов живее в Бояна. В къщата му в Банкя живее дъщеря му с двете си деца. Майките избират да отидат при децата и там да разстилат черни чаршафи... Не че не знаят, че Борисов не е там. Знаят. 

Вчера затвориха автомагистрала „Тракия“ и сигурно десетки деца стояха затворени в автомобилите да чакат „Системата ни убива“ да протестира. Който и както и да го е организирал, това си е просто издевателство. И обикновена свинщина. Кому е нужно точно това? Какво променя? Кого наказва?

Остават шест дни до изборите и всеки може с гласа си да смени системата. И организаторите на подобни „мероприятия“ само пречат това да се случи наистина. Защото това отблъсква и отвращава хората. Слага в един кюп всички протестиращи.  А може би организаторите му точно това целят? 

Коментари

....

Така е. Присъединявам се към коментара на г-жа Джамджиева. Това не е кампания, а цирк.
Ivailo  Stoev's picture
Ivailo Stoev
Stoev

Поздравления за Клуб Зет!!!

Поздравления за Клуб Зет и Светлана Джамджиева!!! Страшен е начинът по който една жена се обръща към друга! Оказа се, че протестиращите превръщат кампанията в жалък водевил, в който група кресливи неудачници се опитват да реабилитират тъжното си съществуване!

Жамжиева, мараба

Гледам, че предсказанието ми отпреди няколко години се сбъдва стопроцентово, любимият онлайн стен-вестник "Кл.зет" вече е останал изцяло без публика, а коментари има само под статиите на Цвъки Рапона от платените му тролове. Поздравления за постиженията и много успехи на попрището на нечитаемата и нечетена от никой журнализтика. Фалитът наближава.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.