Принц Хари започва работа в BetterUp - фирма, която предлага приложение за психотерапия на служителите на корпорации като "Хилтън", "Фейсбук", "Шеврон" и други, съобщи "Дейли мейл".

Очаква се внукът на английската кралица да взима решения относно продуктовата стратегия на компанията, както и да участва в благотворителни инициативи на теми, свързани с психичното здраве.

Смята се, че BetterUp начислява на компаниите около 2000 долара на служител за шест месеца и разполага с над 200 служители и 2000 треньори.

Алекси Робишо, основателят на компанията, описва приложението като "лайф коучинг" "Тиндър" за милениали.

В началото на месеца интервюто на Опра Уинфри с внука на Елизабет Втора и американската му съпруга Меган предизвика криза в британската монархия. Двамата шокираха Великобратания през януари 2020 г., когато обявиха, че се отказват от задълженията си пред кралството, за да започнат нов живот в Америка.

Миналия месец Бъкингамският дворец съобщи, че Хари и Меган окончателно са се разделили с кралското семейство и няма да се върнат към задълженията си. Затова им се отнема ролята на патрони на множество организации.