Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Хари и съпругата му Меган са напуснали кралското семейство, защото принцът на Съсекс се е страхувал, „че историята може да се повтори“ след смъртта на майка му Даяна.

Това признава той в 90-минутно „бомбено“ интервю с най-популярната американска тв водеща Опра Уинфри, което трябва да бъде излъчено в неделя. 

30-секунден трейлър вече премина по екраните в САЩ и в края му се чува как Уинфри казва на Хари и Меган: „Вие казахте някои доста шокиращи неща тук“.

„Най-големият ми страх беше, че историята ще се повтори“, казва Хари, визирайки обтягането на отношенията на майка му с кралицата Елизабет II и раздялата ѝ със съпруга ѝ и престолонаследник принц Чарлз. 

Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж заедно с любовника си Доди ал Файед, наследник на лондонския магазин „Херъдс“, на 31 август 1997 г., година след развода си с Чарлз заради неговата афера с Камила Паркър Боулс - по-късно негова втора съпруга. 

„Просто наистина се чувствам облекчен да седя тук и да разговарям с вас заедно със съпругата ми, защото не мога и да си представя какво е било за нея да премине сама през този процес преди толкова години. Защото беше невероятно трудно и за двама ни, но поне всеки от нас има другия до себе си“, казва Хари (36 г.) в трейлъра.

Бременната с второ дете Меган (39 г.), която седи до него на пейка в имението им за $11 милиона в Лос Анджелис и го държи за ръката, признава, че през 20-те месеца в кралското семейство ѝ се струвало „почти невъзможно да оцелее“.

Трейлърът се излъчва седмица след задочен скандал между Хари и баба му, в който брат му – принц Уилям, взе страната на кралицата. Тя лиши Хари и Меган от правото на кралски патронаж, аргументирайки се, че изборът им да живеят в САЩ и да се издържат от собствен бизнес е несъвместим със „службата на обществото“. Двойката отговори с рязко изявление, че „службата е универсална“ (т.е. за всички членове на семейството независимо къде са)“. То беше посрещнато като скандално, защото не е прието да се възразява на кралицата.

Интервюто на Уинфри се очаква да бъде излъчено часове след като Елизабет II направи телевизионно обръщение в неделя вечер по случай Деня на Британската общност.  

Коментари

....

Големи кралски драми. Требе си сериали и книги по темата, много ще се харчат.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.