Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Учим онл@йн с учител“ се завръща с нови безплатни видеоуроци за Националното външно оценяване (НВО).  

От 23 март (вторник) Издателска група „Просвета“ започва да излъчва поредица специални видеоуроци в помощ на учениците, на които предстои да се явят на задължителните изпити в края на учебната година.

Уроците ще бъдат излъчвани под мотото „Националното външно оценяване – мисията е възможна“. Те са част от изключително успешната инициатива на издателството „Учим онл@йн с учител“, която стартира след извънредната ваканция през март миналата година.

По график сега „Просвета“ ще стартира с видеоуроци по български език и литература и по математика за 4. клас. По-късно издателската група ще излъчи серия уроци и за учениците от останалите етапи, за които НВО е задължително.

Всички тях ще може да проследите свободно и безплатно на сайта на „Просвета“  ТУК и на страницата на издателството във фейсбук ТУК

Видеоуроците ще бъдат водени от учители с богат опит в подготовката на ученици за НВО, участвали в съставянето на изпитни задачи и в оценяването на учениците през предходните години. Освен че дават ценни съвети и практически насоки, те ще запознаят децата със спецификите на предстоящите тестове и ще упражняват с тях отделните типове задачи, което ще допринесе за успешното им представяне на реалните изпити.
 
Първите безплатни уроци за НВО в 4. клас ще бъдат излъчени по следния график:

  • 23 март (вторник),  17.30 ч. – Подготовка за НВО по математика – 1 урок

Учител: Невена Чардакова

  • 24 март (сряда),  17.30 ч. – Подготовка за НВО по БЕЛ – 1 урок,

Учител: Поли Рангелова

  • 30 март (вторник),  17.30 ч. – Подготовка за НВО по математика – 2 урок

Учител: Невена Чардакова

  • 31 март (сряда) - 17.30 ч. – Подготовка за НВО по БЕЛ – 2 урок

Учител: Поли Рангелова

  • 13 април (вторник), 17.30 ч. – Подготовка за НВО по математика – 3 урок

Учител: Невена Чардакова

  • 14 април (сряда), 17.30 ч. – Подготовка за НВО по БЕЛ – 3 урок

Учител: Поли Рангелова

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.