Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен и на Европейския съвет Шарл Мишел могат в скоро време да посетят Турция.

Това стана ясно след днешната им видеоконференция с турския президент Реджеп Ердоган.

Посещението може да се осъществи след Европейския съвет на 25 и 26 март. Сред главните му теми ще бъдат отношенията между Брюксел и Анкара.

Освен тях тримата лидери са обсъдили ситуацията в Източното Средиземноморие и предстоящите преговори за уреждане на въпроса за Кипър. Разменени са били и мнения за подслонените в Турция сирийски бежанци, както и за събитията в Либия и Сирия.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.