"Трябва да има облекчения за малкия, средния и семейния бизнес, за да помогнем на хората да се развиват. За това ще работят бъдещите депутати от "Републиканци за България", каза пред търговци на зеленчуковия пазар в Хасково председателят на партията Цветан Цветанов.

Заедно с кандидатите за народни представители от Хасково той и зам.-председателят Павел Вълнев разговаряха с хората на пазара, част от които се оплакаха от високи наеми и такси. „Разширяването на обхвата на патентния данък би облекчило много тези хора и затова ние ще работим в тази посока“, заяви Цветанов. „Трябва да намалим административната тежест, за да дадем възможност на всички да работят спокойно“, допълни още той.

„Пазарът в Хасково е на концесия и затова наемите на хората тук са много високи. Този пазар трябва да бъде общински и аз лично поемам ангажимент за това“, обяви водачът на листата на партията Радостина Циркова.

Именно тя е примерът за това какво искаме да се случи в България, посочи Цветан Цветанов като припомни, че Циркова е напуснала родния си град преди години заради липсата на възможност за развитие. Тя е на 29 години, завършила е с почести „Международни отношения“ в Alma Mater Studiorum Болонски университет, Болоня, Италия.

. За силна връзка с успелите българи в чужбина и бъдеще в родината се обяви и заместник-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев, който от години развива успешен бизнес в САЩ.

„Ясните правила са това, което дава сигурност и възможности и ще работим в тази посока“, обяви той.

През 2021 година, с номер 21 в бюлетината, "Републиканци за България" - за държава с правила.

„Това е мотото на кампанията на партията и вече е мото на достойните и смели български граждани. На тези, които желаем промяна и ясни правила за всички“, категоричен е Цветан Цветанов.

Повече информация за Републиканци за България ще откриете на сайта.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!