Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 69-годишна възраст почина журналистът, сценарист и режисьор Стефан Джамбазов, съобщи неговата съпруга Зелма Алмалех. Двамата бяха неразделни не само в живота, но и в работата. Професионалният им път е преминал през различни редакции - БНТ, БНР, СТФ „Екран”, Инфорадио, Радио Франс интернасионал – България, вестник „Демокрация”, агенциите „Здраве.нет”, БГНЕС.

Зелма и Стефан са основатели на „Въпреки“ - сайтът за културата в изкуството и обществото, който остана едно от малкото светли петна в българската медийна среда.

Стефан Джамбазов завършва журналистика в Софийския университет през 1992 г., а след това специализира кинорежисура в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов". Той е режисьор и сценарист на десетки документални филми.

В последния си проект Стефан Джамбазов разказа във фотоизложба за живота на  художника Андрей Даниел.

Редакцията на Клуб Z изразява съболезнования на семейството му!  

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.