Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателката на 44-ото Народно събрание и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС в Кърджали на престоящия вот на 4 април излезе с обръщение в Деня на спасението на българските евреи и почит към паметта на жертвите на Холокоста. То е публикувано в профила на Караянчева във фейсбук:

Скъпи съграждани,

Днес отбелязваме Деня на спасението на българските евреи и почитаме паметта на невинните жертви на Холокоста. Изминалите години не са заличили спомена за достойното и хуманно поведение на българското общество в онова страшно време. В най-мрачния момент от човешката история, нашите предци осуетиха депортацията в лагерите на смъртта на своите съграждани евреи.

Няма по-ярко доказателство за ценностната система на цял един народ от този акт на защита и съпричастност, независимо от времето и жестокостите на войната.

Нека се гордеем с направеното, което трябва да бъде вечен пример за себеотрицание, човечност и толерантност.

Днес свеждаме глави. Днес ясно заявяваме, че остро осъждаме всяка проява на ксенофобия, антисемитизъм, религиозна и етническа нетърпимост навсякъде по света. Дължим го на невинните жертви на Холокоста, чиято памет почитаме, дължим го и на нашите деца, за да помнят историята и да живеят в един по-спокоен, по-добър и мирен свят.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.