Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Приложението за съобщения на Android вече позволява отложено пращане на SMS-и, съобщи Google.

Единственото, което е нужно, е ъпдейт на приложението Messages - ако не стане автоматично, трябва да го потърсите в Google Play Store. При това актуализацията не е само за последната версия 12 на Android, а е достъпна назад чак до версия 7, която е на пазара от 5 години. 

Функцията позволява да напишете SMS и да изберете времето, в което адресатът да го получи. Така можете да се подсигурите, че няма да забравите честитка или да предупредите някой за уговорка.

Подобни функции има в някои чат приложения като Telegram, но досега не бяха достъпни за SMS-и - нито в Android, нито в iOS.

Коментари

....

Звучи много добре. Браво!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.