Вирусът продължава да мутира. Вече опасният британски и още по-опасният бразилски са се оженили и си имат дечица, които са три пъти по-опасни от родителите си. Вече на все повече хора им става ясно, че докато в Брюксел гласуват дали да гласуват за обсъждане на темата за ваксинациите и разпространението им в Европа, вирусът бърза да се видеоизмени, така че да ни изтрепе всичките най-късно до края на 2021 година. Така, както вървят преговорите и мутациите, до месец май ЕС може и да се събере на среща по темата, а вирусът ще е мутирал до размерите на мечка гризли, няма да се учудя и ако се е превърнал в Годзила.

Но няма страшно, през месец май изборите ще са отминали и ако акълът ни е все такъв, пак ще сме си избрали Бойко. А кой друг ще ни спаси от Годзила, ако не той? Петата вълна на заразата ще пристигне във вид на мутирали вируси-годзили от Западна Европа, които, настървени за свежа българска плът, хукват с огромните си крачища по новите Му шосета и бааам! Срутище. Айде половината годзили са смачкани. Тичат останалите годзили към метрото, защото обичат местата с тълпи хора, качват се в новото към „Хаджи Димитър“ и бааам! Релсите пропадат. Накрая остава само някоя и друга нещастна корона годзила да се скита сам-саминка по софийските улици и бааам! Къща-паметник се срутва отгоре ѝ и най-сетне разчиства мястото за нова зала „Арена Армеец“.

Но да не мислите, че с вирусите-годзили бедите ще приключат? Та те тепърва са започнали. Към края на лятото към земята ще се приближи опасно астероид с размерите на „Столипиново“. За негова беда той ще е тъпкан с желязо и преминавайки край пловдивския квартал, размерът му внезапно ще се свие до този на полицейски джип от незаконна европоръчка.

Когато опасността от астероида отмине, вероятно ще си помислите, че вече може спокойно да продължим живота си без големи опасности? Не бързайте, задава се зомби-апокалипсисът. Всички вакиснирани със соросоидната 5G ваксина с чип на Бил Гейтс ще се превърнат в зомбита. Знаете какво правят зомбитата – клатушкат се страховито, докато от очите им тече гной, замахват с криви нокти към неваксинираните и пеят вкупом: „Сега е моментът за апартамента“. Дори и да не ви е страх от зомбита, от тази рекламна песен ще ви се прииска да се гръмнете.

Зомбитата ще превземат Европа само временно – докато не бъдат ислямизирани от бежанци, преструващи се на социално слаби. Бежанците са проект на дълбоката държава, която измисли вируса, годзилите, астероида и „Да, България“. Те ще превземат планетата най-късно през ноември, но тогава ще удари глобалното затопляне.

Жега, прахоляк, нови вируси ще уморят половината ислямизирани европейци, всички зомбита и цяла Африка. В крайна сметка ще останат само Сорос, Байдън, Борисов, английската кралица и Кийт Ричардс, ако броим Елизабет и Кийт за двама души. Някъде към края на декември светът най-сетне ще е приключил съществуването си и всички ще умрем.