Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Една от първите изпълнителни заповеди на новия американски президент Джо Байдън предвижда и сериозна промяна в автопарка на федералното правителство.

Всички около 645 000 коли ще бъдат заменени с електромобили, произведени в САЩ, съобщи CNET.

Това е част от заповедта "Made in America", която пренасочва значителни части от правителствените разходи към американски компании и продукти.

Промяната, разбира се, ще стане постепенно. Графикът обаче тепърва ще се публикува и именно той ще определи какви разходи ще има по тази програма. В момента най-много МПС-та има в американските федерални пощи, където все още се ползват автомобили от 80-те. 

Подобен ход ще е страхотен приток на средства за не един и два от производителите на електромобили и ще даде допълнителен тласък на пазара - част от целите на новия президент в екологичната политика.

Коментари

Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

Много сполучлив ход

Много сполучлив ход

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.