Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Утре, 29 декември 2020 г., председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова и Отровното трио ще подпишат споразумение за общо явяване на следващите парламентарни избори. Това съобщиха на сайта на "Изправи се.БГ".

Подписването ще се проведе в 10:00 ч. в офиса на „Изправи се.БГ“ на ул. „Дякон Игнатий“ №4. Споразумението ще се подпише от адвокат Николай Хаджигенов от страна на Отровното трио и от председателя на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Брифинг за медиите Манолова за „Изправи се.БГ“ и Хаджигенов за Отровното трио ще дадат в 10:30 ч. на площад „Славейков“ (при пейката на Пенчо и Петко Славейкови, до офиса на „Изправи се.БГ“).

Коментари

Нощен Страж's picture
Нощен Страж
нощен страж

Лъсна комунистическия задник!

Лъсна комунистическия задник на другаря Хаджигенов и другите от триото на глупаците. Не че в самото начало не беше ясно.
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Успех!

Успех! Всеки, който работи за добруването на хората и изритването на престъпниците Посерко и Каскета заслужава подкрепа!

Работата е там, че...

...след това скоростно бракосъчетаване между триото и сякаш целенасочено отделяната от БСП Манолова вече съвсем не съм сигурен, че те ще работят "за добруването на хората". Впрочем, за добруването на някой сигурно. И Манолова, и триото някак доброзорно скочиха в дупката, в защитата на ГЕРБ и бандата им, отворена от дебаркирнето на Христо Иванов на брега на Росенец.
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ха ха

Всичката простотия на едно място. Добавете и Славчо и комплекта готов.

Гнус!

Остава и да се намери някой баламурник да гласува за тая гнус... Ама нещо няма таквиз на хоризонта, само фриковете около фонтана пред гвардейците и недоубитите коВри...

По принцип не ми е ясно

Какво означава сключване на предизборно споразумение между 3 души и един куп партии? Ами тези трима са физически лица и коалиции не могат да правят. Ако искат да са депутати и смятат че хората ще гласуват за тях винаги тези партии могат да ги включат в листите си като гражданска квота. Имам силно подозрение, че формацията около М.Манолова ще откъсва гласове от БСП. а не от ГЕРБ.

Sin

Типична перверзна политическа игричка в България. Всички протестирахме по площадите и никой никога не е упълномощавал тези субекти да сключват каквото и да било споразумение, още по-малко с политическа партия, а пък най-малко с комуноидна такава. Това не е наглост и нахалство, това е комунюнгеският им вариант.
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Като, чете човек какви

Като, чете човек какви яростни антикомунисти са вирнали носленца просто да ти стане драго, че са изплували над клоаката от захвърлени набързо партийни книжки от елита на ГЕРБ; Ц. Цачева, Мен. Стоянова, Дан. Кирилов - бивш общински съветник от БСП, Йор. Фандъкова и най вече на Главният Посерко, който си я пазеше, докато разтрива ушичките на баш "антикомунист" Т. Живков.и от клечащите до тях доносници на ДС – Г. Марков и Кр. Каракачанов. Наистина ГНУС от съвест и памет, както един справедлив другар отбелязва по-горе! Понякога

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.