Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия днес прие огледални санкции спрямо Германия и Франция в отговор на наложените ѝ от ЕС заради опита за отравяне на опозиционера Алексей Навални, съобщи външният министър Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости.

 
Руските мерки засягат лица на ръководни позиции в държавните апарати на споменатите две европейски страни, каза Лавров, цитиран от агенцията.
Той не спомена веднага имена на санкционирани.
 
Поведението на Германия в ситуацията с Навални е неприемливо и не отговаря на международните задължения на тази страна, каза Лавров.
 
"Виждаме как Германия пое ролята на лидер в новото изостряне на отношенията с Руската федерация. Това ни тревожи, в това число - от гледна точка на тази глобална роля, която Германия играе в Европа", каза руският външен министър.
 

Коментари

Санкции до дупка!

Край на експорта на мъхове, лишеи, брезови кори и роги от северни елени.
Vesela Pasheva's picture
Vesela Pasheva
безпартийна

И как точно ще санкционират

И как точно ще санкционират огледално Меркел?
 's picture

godo1952

Калин

Ужас! А сега къде ще ходят на почивка западняците. Туй Ростов на Дон , Воронеж, Челябинск, Омск, ще станат недостъпни за французи, германци и италианци. Тъжна история...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.