Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Столичната Регионална здравна инспекция е отменила карантината на министър-председателя Бойко Борисов и на министъра на финансите Кирил Ананиев, след  като двамата са дали два последователни отрицателни PCR теста.

Отменена е и карантината на Севделина Арнаудова от централата на партия ГЕРБ. Тя също е дала отрицателни тестове в два последователни дни.

Борисов, трима министри и Арнаудова се самоизолираха след контакти със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, който съобщи вчера, че е заразен с коронавирус.

По-рано днес столичната РЗИ съобщи, че под карантина освен Ананиев са и министрите Петя Аврамова (регионално развитие) и Десислава Танева (земеделие).

Коментари

С една проба

Два теста, през 5 минути. А можеха да му направят и четири. Важното е, че е здрав, и може да върти геврека на мобилната театрална сцена.
Mark James's picture
Mark James
Jifapo6110

Миналия петък получих $ 28755

Миналия петък получих $ 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова работих усилено миналата седмица и спечелих $ 19500. Предоставям на моите приятели и приятели да свършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти .. www.Smartlife3.com/

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.