Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е заразен с коронавирус.

В профила си във Фейсбук той съобщава, че се чувства добре и е под карантина у дома си.

"Скъпи приятели, за съжаление след направен днес PCR тест получих положителен резултат за Ковид 19. Длъжен съм да ви информирам. Към момента се чувствам добре и съм под карантина у дома, в интерес на здравето на всички, с които общувам", написа Нанков.

Той уточни, че се е тествал не заради проявени симптоми, а превантивно и добави, че от началото на пандемията е давал редовно проби заради големия брой хора, с които се е срещал поради характера на неговата работа.

"Надявам се никой от контактните с мен да няма проблем! Пазете се и спазвайте стриктно противоепидемичните мерки!", призова още зам.-министърът.

 

Нанков е един от най-честите пасажери в джипа на премиера Бойко Борисов. Това породи съмнения дали и Борисов не е заразен. Премиерът съобщи във фейсбук, че има тест от тази сутрин, който е отрицателен, но все пак ще се самоизолира.

 

Малко по-късно от РЗИ-София съобщиха, че премиерът и трима министри - Петя Аврамова, Кирил Ананиев и Десислава Танева - са под карантина, защото а били контактни лица на Нанков. Под карантина е и Севделина Арнаудова, която работи в централата на ГЕРБ.

Коментари

 's picture

Pen40

Ооооооопс

Днес солташака Му, утре самият ТОЙ!

Удобно

Самоизолира се след като му премина важната среща с американеца.

И к’о пра’им сиа?

Този от снимката не е ли една бройка статистиката, заразен с вируса!? Защо трябва да му се обръща специално внимание!? Кажете тогава кои са останалите заразени!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.