Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ще ви разкажа как върви възстановяването ми. Пътят вече е ясен, макар че е дълъг. Всички текущи проблеми като това, че телефонът в ръцете ми е безполезен като камък, а да си налея сам вода се превръща в атракцион – са си незначителни.

Обяснявам.

Съвсем доскоро не разпознавах хората и не си спомнях как да говоря. Всяка сутрин при мен идваше лекарят и казваше:

„Алексей, днес съм донесъл една дъска, дайте да измислим коя дума да напишем на нея.“

Това ме хвърляше в отчаяние, защото дори и да разбирах като цяло какво се иска от мен, не се сещах къде да намеря думите. В кое място на главата възникват те? Къде в нея да намеря дума и да направя така, че тя да означава нещо? Всичко това би чеше напълно непонятно. Всъщност, дори не знаех как да изразя отчаянието си и затова просто мълчах. А това е само последният етап от възстановяването си, който си спомням.

Сега аз съм мъж, на когото краката му треперят, когато ходи по стълбите, но затова пък си мисли:

„О, това са стълби! По тях мога да се качвам. Но мога и да потърся асансьор.“ А доскоро щях само да стоя пред тях и да гледам тъпо.

Така че има още много проблеми за решаване, но невероятните лекари на берлинската болница „Шарите“ решиха главния. Те ме превърнаха от „технически жив човек“ в човек, който отново има шанса да се превърне във Висша Форма на Съществуване на Съвременното Общество - човек, който може бързо да скролва инстаграма си и без да се замисля да знае къде да сложи лайк.

 

Коментари

Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Тази работа е свършена от

Тази работа е свършена от професионалисти, защото явно знаят колко точно количество да приложат, за да има ефект на сериозно сплашване, а не да убие жертвата. Само няколко молекули в повече и край- остава завинаги като болен от алцхаймер в трети стадий или умира на място.
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Леша жил, Леша жив, Леша

Леша жил, Леша жив, Леша будет жить!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.