Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Фронтменът на Whitesnake Дейвид Ковърдейл говори в скорошно интервю за детройтската радиостанция WRIF за евентуалното си "пенсиониране", съобщава werock.bg.

Гласището на хардрока коментира пандемията от коронавируса, заради която в почти целия свят в момента не се провеждат концерти и казва, че сега трябва да се мисли нестандартно.

Освен това, след като през миналия месец стана ясно, че Ковърдейл ще се оперира от херния и така или иначе, Whitesnake отмени всичките си предстоящи тур дати, сега певецът споделя и че ще му трябва малко време след това, за да сложи нещата в ред.

Дейвид навърши 68 миналия септември и казва в интервюто, че 2021-ва ще е подходяща, за да се оттегли. Музикантът подхвърля шеговито, че 69 години е точната възраст, на която фронтменът на Whitesnake да се "пенсионира".

Преди четири години обаче Ковърдейл също обяви намерение да се оттегли, но след това анонсира, че се отказва от това заради изключителния успех на последните си няколко турнета.

Дали 2021 г. ще е последната за него на сцената предстои да разберем.

След посещението в София през 2015 г. с трибютен сет от песни само на Deep Purple, бандата на Дейв, създадена в пост-пърпъл ерата - Whitesnake, заби финалния гвоздей на 30 юни 2019 г. на пловдивския Hills of Rock.

Ето и любителско видео, което ни преняса в атмосферата с - да си кажем честно - леко грачещия глас на Дейв...

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.