Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Докато в парламента се вихреше скандал заради това, че премиерът Бойко Борисов не идва, за да представи новите социално-икономически мерки на правителството, довел до напускането на залата от БСП, самият Борисов отново караше прословутия си джип. Този път той бе на инспекция на строежа на т.нар. Балкански поток. Строежът продължава въпреки обявлението на САЩ, че налагат санкции на "Турски поток". Двата проекта са свързани, макар да са с различни имена.

Пасажерът в джипа този път бе шефът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов.

"Десетилетия наред се говореше, че България ще бъде диверсифицирана, ще може да получава американски, азерски, катарски, изрелски и всякакъв друг газ. Сега това е факт. Не бъдеще време, а факт. Във всички посоки се вижда българската газопреносна система. Трябва да видят българите какви огромни строежи се правят в момента", заяви Борисов.

И допълни:

"За да няма спекулации, да кажем, че ние си строим българската газова връзка." 

И допълни, че когато е готова газовата архитектура, през България ще може да минава всякакъв газ.

"Когато има аварии, имаме алтернативи за реверсия от всички посоки. Това е диверсификацията. Това е гаранция да не можем да останем без газ", каза Борисов.

Борисов изтъкна, че съвсем скоро земята над тръбата отново ще бъде готова за земеделие. И благодари специално на археолозите, които работят по трасето.

Коментари

Tooni С's picture
Tooni С
Tooni

Ееех

Човекът си кара джипа, радва се на некачествените строежи и хич не му пука, че държавата се тресе от скандали.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.