Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият №2 в ГЕРБ Цветан Цветанов ще учреди самостоятелния си политически проект на 27 септември.

Това обяви той днес, цитиран от БНР. Цветанов напусна ГЕРБ, след като скандалът "Апартаментгейт" го принуди да подаде оставка от постовете си в държавата и в партията.

„Името ще е свързано с евро-атлантическия път, който чертаем, без алтернатива. Към проекта интерес имат и хора от ГЕРБ, достойни и истински хора, които подкрепяха политическа партия ГЕРБ… Важно е не да говорим само за днес, а да чертаем един хоризонт, защото българските граждани искат перспектива, а не кризисно оцеляване. Трябва да има обединение на нацията и диалог с институциите“, каза  Цветанов за проекта си.

Той днес коментира протестите срещу правителството, посочвайки, че те са започнали като морални, но бездействието на кабинета ги е превърнало в политически.

“Нито една политическа сила няма да получи дивидент от този протест. Ситуацията излиза извън контрол”, каза Цветанов.

Той добави, че страната влиза в предизборна ситуация, а губи ли се време, ще се засилват противопоставянето в  обществото и между институциите, което той определи като вредно за страната.

Цветанов нарече „кризисен пиар“ опита на Борисов да се разграничи от влияние на ДПС върху негови министри.

 

Ключови думи

Коментари

Gogo Bogo's picture
Gogo Bogo
GogoBogo

Глупаци...

... ще са онези, които го последват. ГЕРБ и разклоненията й са обречени на забрава.
 's picture

Бобо

Цецко Мозъка

На Цецко му отредиха ролята на мюре, псевдо атлантик, а всъщнос класически герберастки тъпанар....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.