Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По-малкият брат на футболиста на "Тотнъм" Серж Орие е убит пред нощен клуб във френския град Тулуза, съобщават местните власти, цитирани от световните агенции.

Кристофър Орие е издъхнал в болница от раните си, след като е бил намерен застрелян в стомаха и откаран с линейка. Случката се е разиграла в индустриална зона на града. Убиецът е избягал, а полицията е започнала разследване, информират френски медии.

Серж и Кристофър Орие са от Кот д'Ивоар, а по-малкият брат също беше футболист и играеше във Франция.

"Тотнъм" излезе със съболезнователно послание към Серж Орие, оказвайки му подкрепа.

Твърди се, че по Кристофър Орие е стреляно два пъти. 26-годишният футболист обличаше екипа на "Родео Тулуза" - в петото ниво на играта в страната на световните шампиони от Мондиал 2018. Преди това е защитавал цветовете на други отбори, сред които елитния "Ланс". Подвизавал се е и в Белгия.

Серж Орие е на 27 г., той е десен защитник на "Тотнъм" и капитан на националния отбор на Кот д'Ивоар.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.