Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Чат програмата Viber вече позволява "изчезващи съобщения" в персоналните чатове 1:1, съобщиха разработчиците на приложението.

Досега тази функционалност беше достъпна само в тайните чатове. Вече обаче работи навсякъде, освен в групи. Всеки изпратен текст, картинка, видео, или файл може да бъде настроен с таймер - секунди, минути, часове или дни. 

Отброяването започва веднага, щом получателят види съобщението и когато времето изтече, то изчезва. 

Компанията отбелязва, че това повишава сигурността на комуникацията.

В добавка опцията включва изпращане на известия за направена снимка на екрана. Подобна функция например би спасила бизнесмени и политици - независимо какви цели са преследвали - от пускането на техни чатове от прокуратурата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.