Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нови 166 нови случая на коронавирус са регистрирани в България за последното денонощие при направени 2775 теста, показват данните в националната информационна система. Това е най-големият брой на открити болни от началото на извънредното положение в страната. Общият брой на регистрирани заразените достигна 4408. За последните 24 часа има и двама починали от коронавирус. 

Според данните най-много болни са открити в София – 60 души, а за областта случаите са 15. В Пловдив и Кюстендил са регистрирани по 13 души, Варна (8), Благоевград (6), Бургас (4), Сливен (6), Шумен (4), Стара Загора (5), Разград (5). 

Общо 2370 души са излекувани, като за последното денонощие са регистрирани 107 оздравели.

Сред медиците броят на заразените достигна 384 души. 

384-ма от заболелите са настанени в болници. 16 от пациентите са в интензивни отделения. Общият брой на активните случаи е 1827.

Коментари

Нов внос!

Ромите от затворените фабрики за месо в Германия, се прибраха в БГ!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.