Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Запалянковците на "Левски" са събрали 250 хиляди лева в последната кампания, целта на която е да се набавят 1,5 милиона, необходими за завършване на сезона и избягване на фалит. Информацията е публикувана в официалната страница на клуба във фейсбук.

Така изглежда напълно изпълнимо целта да бъде постигната в рамките на месец, в който тече срок за погасяване на определени задължения, в противен случай трябва да бъде поискан фалит.

 

Днес ще спестим всички суперлативи за сините привърженици... Ще оставим само фактите да говорят, а те са повече от...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Понеделник, 18 май 2020 г.

 

"Левски" продава виртуални билети за 24 май, когато празнува 106-ия си рожден ден. От тях се търгуват средно по 2000 на ден, казва клубът. Отделно за въпросните шест дни в банковите сметки на клуба са постъпили 40 500 лв.

Вчера Константин Папазов, който предложи на Васил Божков и Георги Попов да получи мажоритарния пакет акции, се похвали, че е закупил 106 виртуални билета.

Междувременно легенди на "Левски" започнаха да опровергават информацията, че още в края на януари са се подписали в писмо до Бойко Борисов, в което искат държавата да отпусне кредит на клуба в рамките на 20 години. Те били поискали и правна помощ от бившия собственик на клуба Тодор Батков.

Пред "Дневник" големият в миналото Кирил Ивков опровергава казаното от Георги Манев пред БНТ, че фигурира в подписката.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.