Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мажоритарният пакет акции на ПФК "Левски" АД - 86,6 процента, е "пристигнал" от Дубай, информира "Нове холдинг" в официално съобщение до медиите.

Утре сутрин, вероятно в поредна тв изява, Васил Божков ще обяви кой е новиият му собственик, а предаването ще бъде извършено час по-късно, се казва още в информацията. 

Акциите официално се водят на Георги Попов, вицепрезидент на "Нове", който придружава своя шеф в ОАЕ.

Миналата неделя баскетболният треньор Константин Папазов обяви по бТВ, че Божков се съгласил да му предостави собствеността на "синьото" АД, като обясни, че акциите щели да дойдат по DHL. Тити се нагърби да спасява любимия си отбор.

Засега обаче не е ясно кой и как ще финансира "Левски", но Папазов често заявява в последните дни, че е отимист за бъдещето на клуба, че няма да допусне фалит и т.н.

Съобщението на "Нове холдинг":

"До спортните медии

Уважаеми колеги,

Във връзка с предстоящото прехвърляне на собствеността на контролния пакет акции на ПФК „Левски“, бихме искали да ви уведомим следното:

Акциите пристигнаха днес, 12 май, на територията на България. 

Утре – 13 май 2020 г, в 8:00 ч. г-н Васил Божков ще обяви официално новия собственик на мажоритарния дял акции, както и подробностите около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден.

Пресцентър 

„НОВЕ АД Холдинг“        

12. 05. 2020 г.
София

Коментари

Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Тиквата или Шиши? Залагайте!

Тиквата или Шиши? Залагайте!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.