Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Да си кажем честно - онази шега, че като слушаш "Рамщайн", ти иде да нападнеш Полша, беше готина, но безвкусна... Но какво по-логично за човек "кинта и петдесет", който е на сцената от 1968 г. в камуфлажни гащи, от това да изкара Бундсвера? Е, засега само оркестъра му.

От лагера на хеви метъл бандата на легендарния певец на "Аксепт" - U.D.O. идва изненедващата новина, че групата на хер Диркшнайдер ще издаде съвместен албум с Оркестъра на Бундесвера (Германските въоръжени сили) през това лято.

Творбата ще носи името "We Are One" и ще излезе на 17 юли чрез "AFM Records"/"Soulfood Music", съобщава сайтът www.werock.bg.

Дискът ще включва 15 композиции, записани от групата и Musikkorps der Bundeswehr с диригент полковник-лейтенант Christoph Scheibling. В композирането на материала са взели участие и екс-ACCEPT легендите Stefan Kaufmann (свирил и с U.D.O. между 1996-2012 г.) и Peter Baltes.

 

 

Ето и траклиста, който вече е публичен:

01. Pandemonium

02. We Are One

03. Love And Sin

04. Future Is The Reason Why

05. Children Of The World

06. Blindfold (The Last Defender)

07. Blackout

08. Mother Earth

09. Rebel Town

10. Natural Forces

11. Neon Diamond

12. Beyond Gravity

13. Here We Go Again

14. We Strike Back

15. Beyond Good And Evil

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.