Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Басистът на Megadeth Дейв Елефсон пусна нов солов сингъл Simple Truth. Това е централната песен на цяло предстоящо EP със същото име. 

Всички приходи от него ще отидат в полза на италианския Червен кръст, който е на самата фронтова линия в битката с коронавируса, допълва "Тангра".

Сингълът ще излезе официално следващата седмица на 17 април от Combat Records.

Заедно с Елефсън в записа участват отколешният му "събандит" Том Хазерт (вокали), Анди Матониели (китара) и Паоло Кариди (барабани). С гост вокали се е включил дори виртуозният китарист Рон "Бъмбълфуут" Тал.

Кариарата на Дейв мина през съдебни дела, успехи, напускане и завръщане в Megadeth.

А след като си активно на сцена от 1982 г. и си толкова отворен за десетки колаборации, едва ли има по-логично от това да потърсиш себе си. Дейв-младши, както го наричаха в "Мегадет" преди много много време, има един единствен соло албум под собственото си име, и то от миналата година. Ето титулното парче от него - Sleeping Giants.

Само преди дни Клуб Z ви разказа за инструменталния проект на двама братя - Lost Symphony

Там Елефсон участва на няколко места, но едно от най-расовите със сигурност е красивата This Life Moves Too Fast.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.