Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Арда" (Кърджали) опитва да копира западните клубове в условията на карантина. Отборът от елитната ни efbet Лига показа как прави първа фитнес тренировка с помощта на онлайн платформа за видеовръзка.

Вчера такава демонстрация направи "Байерн" (Мюнхен). По същия начин практикуват много отбори по целия свят. Заниманията се водят от наставниците по физическа подготовка, които всеки ден в уречен час потят футболистите, докато те са по домовете си. Целта е хем да подържат форма, хем да общуват и да се забавляват.

В официалния сайт на "Арда" се казва следното: 

"Футболистите на Арда показаха, че са в крак с новите технологии и днес проведоха първата онлайн тренировка. Чрез специална видео платформа целият отбор се включи през своите мобилни телефони в тренировката.

Тя бе водена от кондиционния треньор Антон Дончев, който от фитнес залата на Арена Арда показваше упражненията. Всичко това се случваше под зоркия поглед на старши треньора Стамен Белчев, който също се включи в част от упражненията.

Заниманието продължи около 45 минути, като всички футболисти показаха, че дори в този труден момент има как да поддържат форма. С този вид тренировки ПФК Арда показва, че стриктно спазва всички предписания на Националния оперативен щаб, министерство на здравеопазването, БФС и УЕФА."

 

 

Преди няколко дни "Арда" разпространи чрез медиите отворено писмо до БФС и Лигата, в което няколко клуба, начело с шампиона "Лудогорец", носителя на Купата "Локомотив" и тимът от Кърджали призовават първенството да бъде прекратено.

Централата не го уважи и изяви желание първенствата да бъдат подновени на 7-и или 15 май, стига пандемията да е отминала. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.