Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полякът Адам Ярубас стана днес първият евродепутат, дал положителна проба за коронавирус, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Направих си тест за COVID-19 и той се оказа положителен. В болница съм и се чувствам добре", написа в Туитър Ярубас, евродепутат и заместник-председател на Полската селска партия (част от семейството на Европейската народна партия).

Запитана от Франс прес, пресслужбата на Европейския парламент заяви, че е била информирана за състоянието на полския евродепутат.

"Европейският парламент не знае за друг случай на заразяване на евродепутат", каза пресслужбата пред Франс прес.

Ярубас участва в пленарните заседания на европарламента на 9 и 10 март, а след това се завърна със самолет в Полша на 11 март.

Европейският парламент ще проведе следващата седмица специално заседание, на което ще бъдат обсъдени мерките, предложени от Европейската комисия за овладяване на пандемията на коронавируса.

"Минипленарно заседание" ще бъде проведено на 26 март, като в него ще могат да вземат участие всички евродепутати, намиращи се в Брюксел, а тези, които не са в Брюксел, бяха призовани да не пътуват. Евродепутатите ще гласуват писмено чрез електронна поща, независимо дали участват физически в заседанието или не.

Коментари

Кой го интересува от какво боледуват тия олигофрени?

Техният избор за Европейска комисия засра пейзажа, заради тях трупове на купове, а те се въргалят за наша сметка по брюкселските болници и пишат тъпи коментари. Мрете, бе.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.