Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият футболист на "Левски" Христо Йовов за първи път коментира възможността Българският спортен тотализтор (БСТ) да спонсорира "Левски". В последните дни на февруари Йовов влезе в управата на БСТ заедно с друг бивш "син" - Гошо Гинчев.

Тогава премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на "Левски" и предложи такава възможност заради затрудненото положение, в което се намира клубът.

На 7 март Борисов призна това и добави, че решението сега е изцяло на любимия му отбор. 

„Мога да кажа моето виждане по темата, заяви Христо Йовов пред "Дарик радио". - Ние от три седмици се занимаваме с тотализатора. Това със сигурност не е коментирано и не мога да дам параметри какво би могло да стане. Едно е сигурно - ще направим всичко възможно, за да популяризираме тотото. То трябва да бъде рекламирано, а дали ще е с "Левски" или някакъв друг спортен клуб или отбор е друг въпрос.

Знаем, че "Левски" е една институция в България и има много последователи. По този начин хората могат много лесно да бъдат докоснати чрез футболния клуб. На този етап нищо не е коментирано от нас и това са последващи решения.“

Йовов, който е носил и капитанската лента на любимия си клуб, коментира актуалните събития на "Герена" и безпрецедентната за България фенска подкрепа:

„Това, което се случи с вечния съперник предизвиква страха у хората, да не стане така и с "Левски". Феновете на тези два отбора могат да помогнат по този начин на клубовете си. Надявам се еуфория да не премине, защото тя е факт в началото на такива моменти, когато хората даряват пари и помагат на дадена кауза. Надявам се да продължи и "Левски" да пребъде. Смятам, че е важно ръководството на "Левски" да предприеме важни стъпки.

"Чувам, че клубът има сериозни разходи и е добре в бъдеще да се привличат играчи с по-скромни възнаграждения, за да могат да се чистят задълженията. Не че не е важно и хубаво "Левски" да печели трофеи, но е по-важно клубът да оцелее и това хората трябва да го знаят. В този момент това е по-важно. Трябва да се борим клубът да оцелее. Това ако се разбере от повече хора, ще бъде и по-лесно на ръководството да е с по-развързани ръце и да се справи с тези стъпки. Всички фенове трябва да разберат, че в момента трофеите не са най-важното нещо, не че няма нужда от тях“, рече бившият футболист.

Христо Йовов беше сред футболитите, включили се в предизвикателството с жонглирне с ролка тоалетна хартия. То дойде от Стилиян Петров.

 „С бивши колеги имаме обща група в социалните мрежи. Всичко тръгна от едно предложение на Стилиян Петров. Реших да пробвам и се получи, а децата снимаха и после казаха: „Тате, нека го публикуваме“. Апелът е ясен. Трябва да си седим вкъщи и да спазваме хигиенни навици, а винаги е полезно да има и усмивка“, обясни Йовов.

Коментари

Т.нар. "Левски" беше институция едно време,

когато беше отбора на КДС. Днес "Левски" е частен бизнес на мутра, а т.нар. "фенове" от хардкора му си изкарват парите от наркоманите. Да слушам призиви от някакви спънати лекета без образование и способности как трябва се дават държавни пари на мутренската частна фирма, наследник на отбора на КДС, за да имат те какво да ядат малко ме отвращава. Научете се да играете и да си изкарвате парите като нормален частен бизнес.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.