Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бизнесменът и собственик на "Лудогорец" и "Нова броудкастинг груп" Кирил Домусчиев обяви във фейсбук, че е дал положителна проба за коронавирус.

"Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за covid-19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен! Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус", пише Домусчиев.

Домусчиев е и председател на Конфедерцията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Вероятно неговата положителна проба е сред новите 14, които днес генерал Венцислав Мутафчийски обяви.  Общият брой в България към момента е 81.

Нова тв потвърди за положителната проба на своя собственик. Засега няма повече официална информация.

Очаквайте подробности.

Коментари

 's picture

Питащият

Защо

Защо си е направил тест преди да почувства неразположение ? Всеки ли може да се провери , ако пожелае ? Колко ли се разхождат без да знаят че го разнасят ?

Леле...

Ся и Мутрата ще се зарази като го оноди Гела.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.