Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков се нареди до стотици елитни спортисти, които тези дни призовават да си останем у дома. И не изневери на себе си - реши да го направи по нестандартен начин.

Камата отправи посланието си в инстаграм, като използва мерена реч. Той публикува снимка от мача, ознаменувал неговата 50-годишнина на стадион "Васил Левски". Има символика с този спектакъл, както и с номер 8.

"Само този ден си ти спомни колко отговорен беше ти. Само 8 дни вкъщи си стой и вирусът ще отшуми. Само със дисциплина усмивки пак ще има", пише Камата.

А освен с призиви за спазване на карантината спортните хора търсят и начини за забавление. Тримата приятели Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров си устроиха предизвикателство - жонглиране с нашумялата през последните дни тоалетна хартия. Противно на очаквнията Бербо не се справи с минимум 10 удара, без ролката да падне. Стенли и Мартин обаче успяха.

Капитанът на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос публикува снимки и видео как тренира с цялото си семейство в домашния фитнес.

Повечето клубове са преустановили тренировки. От днес и "Манчестър Юнайтед", който до вчера не спираше подготовка. В медицинския център на клуба правеха по два теста за коронавирус на играчите си на ден. Вече и "червените дяволи" са под карантина заради извънредните мерки и на Острова.

Коментари

Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Няма да са 8 дни за съжаление

Няма да са 8 дни за съжаление

Доктор хонорис кауза пердутата

с нищо не е по-малко квалифициран да даде мнение от останалите доктори, генерали и "експерти", които ни мътят главите с глупости от месеци. Какви 8 дни между другото?

Калин

Митьо Пищова, или Кондьо не са ли се изказали по темата, че да публикувате и тях ?

Те и на Мутрата публикуват глупостите,

така че защо се оплакваш не разбирам. Само от умни хора публикациите са малко, от мутри, тролове и тъпанари - матрял да се заринеш.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.