Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън разби Бърни Сандърс на изборите на 10 март в Мичиган, Мисисипи, Мисури, Айдахо, Северна Дакота и Вашингтон.

На този етап са разпределени 242 от всичките 352 делегати в рамките на 6-те щати - 153 са за Байдън, 89 за Бърни. Така преднината на умерения демократ допълнително се нарастне.

По данни на "Ню Йорк Таймс" Байдън печели с 52,8 срещу 37,4 на сто за Бърни в Мичиган (в който са разпределени най-много делегати - 125) при 86 процента преброени гласове.

Най-силно се усеща доминацията на умерения демократ в Мисисипи - 81 срещу 14,9 на сто за прогресивния социалист при 98 процента преброени гласове.

От изброените 6 щата Бърни със сигурност печели единствено в Северна Дакота - 47,5 срещу 39,3 процента за Байдън при 47 процента преброени гласове.

Най-голямата борба ще е в северозападния щат Вашингтон - Бърни води пред Байдън с 0,2 процента (32,7 срещу 32,5 на сто).

Преди няколко часа Байдън получи още една важна подкрепа за кампанията си - бившият кандидат-президент Андрю Янг застана зад него. Той се присъедини към свои скорошни конкуренти за номинацията на демократите, които предпочетоха Байдън пред Бърни - Пийт Бутиджидж, Ейми Клоубъшар, Майк Блумбърг, Бето Орурк, Камала Харис и Кори Букър.

Коментари

Можем да честитим на Доналда значи.

Заспалия Джо с багажа си от семейно участие в корупцията в Украйна няма никакъв шанс.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.