Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цените на петрола през последните часове отбелязаха най-големия спад от 1991 г., съобщава бТВ. 

Това е резултат и от започналата ценова война между Саудитска Арабия и Русия, които са първият и вторият най-голям производител в света.

ОПЕК призова да се сложат ограничения върху производството, за да се стабилизират цените, падащи заради епидемията от коронавируса.

Русия не се съгласи, а Саудитска Арабия свали цените с над 30%.

Продължават трусовете и на фондовите пазари - азиатската борса стартира преди няколко часа с огромен спад заради опасенията, че световната икономика, отслабена от епидемията, може да бъде залята с твърде много суров петрол.

Ключови думи

Коментари

 's picture

Бобо

петрола

Да видим ватнишката компания кога ще свали цените на горивата в България , защото до момента и при 70 долара и при 50 долара за барел цените в България не мърдат .... Къде е държавата в този момент не е ясно , абе то е ясно , едни тарикати на власт правят кинти , а другите духат супата ..... Долна продажна власт - Герберащина в действие , ама той Ганю си я заслужава като му е толкоз акъла .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.