Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Маскиран мъж е ограбил магазин в София в пореден обир тази седмица, съобщи БНР. Крадецът влязъл с пистолет в денонощен магазин в кв. "Изток", заплашил персонала и взел оборота.

Полицията го издирва. Пострадали няма, все още не се съобщава колко пари са откраднати.

Това е пети подобен случай тази седмица. На 7 февруари въоръжен полицай открадна 3000 лева от игрална зала в Перник. В понеделник нападател задигна около 15 000 лв. от банка на столичния бул. "Мадрид", а в сряда маскиран и въоръжен обра банков клон в търговски център също в София - на бул. "Цар Борис III". Той избяга с 12 000 лв.

Вчера пък във Враца двама маскирани обраха клон за плащане на сметки.

 

По неофициална информация има задържан за единия от обирите в София.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.