Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Режисьорът и карикатурист Валдес Радев вече не работи за Нова ТВ. Това потвърди самият той пред Клуб Z 

"Вече не съм в екипа на Нова ТВ. Днес следобед ми го съобщиха", каза Радев.

Раздялата била по взамно съгласие, но инициативата не дошла от него. Радев е бил на трудов договор, но е прекратил взаимоотноешнията си веднага, без предизвестие.

"Нямам предположения защо", каза още Радев.

И припомни, че той не е първия човек, който напуска Нова ТВ, след като неин собственик стана бизнесменът Кирил Домусчиев. Радев допълни, че работи в телевизията от 20 години, като е бил режисьор на новини, на предаването "Часът на Милен Цветков", както и изпълнителен продуцент на няколко външни продукции.

Напоследък обаче Радев придоби популярност най-вече със своите шаржове по актуални и злободневни теми.

През последната година от телевизията си тръгнаха Генка Шикерова, Миролюба Бенатова, Марин Николов и Анна Цолова. Напусна и продуцентът Дарина Сарелска. Отстранена беше и Силва Зурлева. Махната беше и Виктория Бехар, която бе мениджър "Стратегическо развитие".

Оставки подадоха и няколко от продуцентите и водещите - Цветомир Семов, Диана Димова, Марина Цекова и Елена Гюрова. Уволнен от спортния сайт "Гонг" бе Николай Александров, което доведе до напускането на целия екип създал предаването и сайта. Прекратен бе и договорът на изпълнителния директор на "Нет инфо" Христо Христов.

Коментари

Кой?

Карикатурата е на Бешков, между другото, не на Рамирес или Санчес.
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

но пък

нагаждачите от сутришния блок са непоклатими. И като задват едни такива "остри" въпроси да им се ненаглдаш. Като се "заопъват" и заупорстват за отговори да им завидиш на смелостта.

Цялата българска журналистика е продажна.

Един сал Биволъ върти опасните новини, другите даже не ги цитират. Ей на, има нови статии за Перник и безводието, пише документирано как гербавите функционери са отложили режима заради изборите и никъде никой не говори за това.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.