Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Споразумението за Брекзит бе подписано днес от ЕС.

Подписите си сложиха председателят на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен и на Европейския съвет Шарл Мишел. Това стана тази сутрин в Брюксел.

Великобритания трябва да напусне ЕС точно след седмица – на 31 януари.

С днешното подписване останаха само две стъпки до Брекзит. Първо на 29 януари той трябва да бъде гласуван от Европарламента на минисесия в Блрюксел. След това остава одобрението на Съвета на ЕС чрез писмена процедура.

Обединеното кралство изпълни всички свои процедури, след като вчера кралица Елизабет II одобри проектозакона за Брекзит.

Коментари

Партията, която крепи Мутрата на власт - ЕНП

постигна своето и успя да разбие Европейския съюз за три мандата управление. "Дясното" управление по цял свят - от Костов, Мутрата, и Доган през републиканците на Тръмп и "консерваторите" на Джонсън, та до голдмановия служител Барозо и организатора на данъчни пристанища и пияница Юнкер - е едно и също - кражби, провали, корупция. Без изключение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.