Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Херцогът на Съсекс пристигна в Канада, където се готви да отвори нова страница от живота си, предава Би Би Си.

След началото на пролетта принц Хари и съпугата му Меган няма да имат задължения като членове на британското кралско семейство. Наред с това ще спрат да използват титлите "кралски височества" и няма да представляват кралицата. 

Условията бяха оповестени в събота след продължителни разговори с Елизабет II и други важни представители на монархията като по-големия брат на Хари - принц Уилям. Това се случи, след като херцозите на Съсекс изненадващо обявиха, че възнамеряват да се откажат от повечето си задължения към кралското семейство и да прекарват повече време в Канада.

Миналия октомври двамата започнаха дела срещу някои медии, чиито публикации не им позволяват да водят спокоен живот.

Меган отдавна е в Канада с 8-месечния син на двойката Арчи. Тя за кратко се върна в Обединеното кралство по-рано през януари след продължителна коледна ваканция на остров Ванкувър със съпруга си, като остави детето в Канада.

В понеделник Меган и Арчи бяха заснети докато разхождаха кучетата ѝ (бийгъл и черен лабрадор) в парк на остров Ванкувър. Преди да се омъжи херцогинята често качваше снимки на домашните си любимци в инстаграм. 

Арчи, който бе роден през май м.г., не се е връщал във Великобритания от началото на коледната ваканция.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.