Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат действащи членове на британското кралско семейство и няма да използват титлите "кралски височества", обяви днес Бъкингамският дворец, цитиран от Ройтерс, предава БТА.

"Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат силно обичани членове на семейството", заявява кралица Елизабет Втора в изявление.

Хари и Меган обаче повече няма да получават обществени средства и ще възстановят сумата от 2,4 млн. бр. лири (3,1 млн. долара), похарчена за ремонта на резиденцията им.

"Признавам предизвикателствата, които трябваше да понесат като резултат от засиленото внимание през последните две години, и подкрепям желанието им за по-независим живот", заявява кралицата.

Тя допълва, че е особено горда от начина, по който Меган е станала част от семейството.

Както е известно, в началото на месеца британският принц Хари и съпругата му обявиха намерението си да се откажат от статута си на старши членове на британското кралско семейство и да придобият финансова независимост. Това беше иненада за кралското семейство.

Принц Хари, който заема шесто място в реда на наследяване на британския трон, прекара с Меган и 8-месечния им син Арчи всички коледни и новогодишни празници в Канада. Те съобщиха, че занапред смятат да живеят поравно в САЩ и Великобритания.

Коментари

Аман от тая порнография

Шапито шоу, както беше казал един новоруски велможа.
Боце Томов's picture
Боце Томов
Свилинчо

Бабишкера. Не е естествено да

Бабишкера. Не е естествено да има такава власт, защото е много възпиращо и затормозяващо. Все едно е глава на семейството и взема решения надолу, коварно имплантирала в главите на семейството си приематели на нейната мисъл.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.