Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Евродепутатът от "Демократична България" Радан Кънев спази традицията да се отчита за дейността си чрез профила си във фейсбук. Ето какво написа Кънев:

 

"Днес се гласуваха няколко съществени резолюции на ЕП:

1) Резолюция за защита на пчелите и другите опрашители от опасни пестициди (т.нар. Polinators initiative на ЕС). В това гласуване подкрепих максимална защита на пчелите от химически въздействия, в т.ч. и призив за заместване на всички неоникотиноидни препарати с по-щадящи средства за защита, както и строг граничен контрол на меда, който се внася от Китай.

2) Резолюция за защита на LGBT хората от дискриминация и насилие, свързано със сексуалната им ориентация и осъждане на т.нар. LGBT-free zones. Подкрепих изцяло резолюцията, но гласувах против предложено от левицата изменение, с което се призовават страните-членки да узаконят еднополовите бракове. Убеден съм, че въпросите за брака трябва да се разрешават в рамките на националното законодателство.

3) Резолюция за "честно данъчно облагане в дигиталната ера". Не подкрепих тази резолюция и гласувах против. Въпреки, че съдържа поредица от добри и смислени предложения, под натиска на левицата тази резолюция се превърна в призив за по-голяма намеса на ЕС в данъчното законодателство на отделните държави. Имаше дори и предложения за определяне на минимална ставка на данък печалба, които, слава Богу, бяха отхвърлени от десницата и либералите."

 

 

Коментари

retro

И какво ме интересува какво е написал маргинал като Радан Кънев във фейсбука си?

Тебе пък кой те пита?

И защо реши, че това обръщенние е насочено специално до теб?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.