Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Танцьори от 21 клуба и обикновени минувачи, привлечени от ритмите, се хванаха на най-дългото хоро в Пловдив. Събитието отбеляза края на Седмицата на движението, предаде БГНЕС от Града под тепетата.

 

Чуждестранни туристи също опитаха стъпките, но най-вече се снимаха през цялото време край атракцията. 

В продължение на 15 минути в петъчната вечер Главната се превърна в сцена на фолклорното изкуство, а стъпките обединиха непознати хора.

Целта на организаторите на най-дългото хоро не е да влязат в Книгата на Гинес, а да накарат хората да се движат. Това беше целта и на предизвикателствата в предишните дни, но точно хорото накара да подскачат млади и стари, повечето от които не са и подозирали какво ще им се случи.

По груби сметки над 5000 души танцуваха заедно.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.