"Щрак! Изненадите не спират."

Така актьорът Камен Воденичаров анонсира новото шоу, което ще води в телевизията на... Слави Трифонов. Двамата бяха едни от емблематичните лица на "Ку-ку" преди пътищата им да се разделят още през 90-те. Сега Камен Во ще води "Вечерта на "Ку-ку бенд" в медията, която Трифонов купи, след като създаде партия. Телевизията трябва да стартира на 4 ноември.

"Промо" на предаването с обявен час 20,30 ч всяка сряда е публикувано в профила на Трифонов във фейсбук.

Завръщането на Воденичаров е любопитно заради широко отразения им "развод" с Трифонов преди повече от 20 години. Лидерът на "Няма такава държава" направи "Хъшове", а после и "Шоуто на Слави", което се задържа в ефир 19 години. Воденичаров пък остана в БНТ, където за последно, заедно с друг свой дългогодишен екранен партньот - Тончо Токмакчиев, правеха "Шоуто на Канала". През март миналата година обаче новото ръководство на телевизията (тогава генерален директор бе Константин Каменаров, а Емил Кошлуков - също част от "ку-кувците" - бе програмен директор, взе решение да свали "Шоуто на Канала".

Кога точно Воденичаров и Трифонов са затоплили отношенията си, не е ясно. Факт е, че Камен Во бе първият гост в "Шоуто на Слави" за 2019 година - още в ефира на бТВ.

Самата телевизия на Трифонов, кръстена "7/8", първоначално ще излъчва от 19 ч, обяви наскоро шоуменът и пресен политик. Засега обаче не се предвиждат новинарски емисии, публицистика и пр. характерни за телевизия от национален мащаб предавания. Още повече за телевизия на нов партиен лидер.

Все още се очаква и решението на Софийския градски съд по регистрацията на "Няма такава държава".