Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Върховният съд на Лондон отсъди в полза на "Ливърпул" по иск, заведен от американската фирма за екипировка New Balance, която облича европейските шампиони, но договорът изтича през юни догодина и няма да бъде подновен.

Гигантът Nike и клубът от "Анфийлд" си стиснаха ръцете за 5-годишен контракт, по силата на който "Ливърпул" ще получава рекордните за британския футбол по 80 милиона паунда.

New Balance се противопостави на това и потърси правата си в съда с аргумента, че в споразумението с "червените" било записано, че има правото да покрие най-добрата оферта от друга компания.

Контрааргументът на "Ливърпул" е, че New Balance не може да изравни условията на Nike от маркетингова гледна точка. Точно това е решил и съдът. Така от догодина клубът вече ще носи Nike, доживотен договор с която има баскетболистът Леброн Джеймс - притежател на акции на "Ливърпул".

New Balance се обвърза с 6-кратния европървенец през 2015 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.