Промоционален клип от 32 секунди, който завършва с анонса "7/8 ТВ - силата е истината" публикува Слави Трифонов във фейсбук. С едно единствено уточнение - че новият проект ще е готов скоро.

"Силата не е във властта", започва видеото на фона на кадри на премиера Бойко Борисов.

Следва: "Силата не е в популизма" - на фона на лидерката на БСП Корнелия Нинова на кон.

После: "Силата не е в парите" - с кадър на бившия ръководител на фалиралата КТБ Цветан Василев и бившия шеф на БНБ Иван Искров, които пеят "Назад назад, моме Калино".

Следващата реплика "Силата не е в един човек" е на фона на Ахмед Доган, а финалният щрих е "Силата не е в една партия" -  илюстриран с Цецка Цачева, за която излезе клип как пее "Цъфнал ГЕРБ" преди време. 

"7/8TV – силата е истина", завършва видеото.

Че освен партия "Няма такава държава" Слави и екипът му подготвят и медиен проект, се знае отдавна. Засега информацията е, че проектът ще е онлайн. "7/8" пък е името на продуцентската компания на екипа, която правеше "Шоуто на Слави".

Партията, на която лидер е Трифонов, а повечето му сценаристи са негови заместници, бе учредена в София на 5 октомври. Сега предстои подаване на документи и регистрация в Софийския градски съд. Срокът за подаване на документи е 3 месеца след учредяването.