Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Арх. Борислав Игнатов: "Основният проблем на "Топлофикация" е, че газа е с 30% по-скъп от останалите източноевропейски държави. Аз проблема с цената газа не мога да го реша като кмет, там държавата трябва да предоговори цените и да постигне диверсификация на доставките."

Защо газът в България е с 30% по скъп от останалите източноевропейски държави? Дали защото продължаваме да имаме една тръба за снабдяване с газ? Дали защото втората тръба, за която предстои да платим милиарди ще доставя газ от същия източник?

Дали защото доброволно се отказваме от над един милиард неустойка на "Газпром" затова, че своеволно ще спре да доставя газ според договора, който имаме - през Украйна и Румъния?

Дали защото "Газпром" продължава да има монопол върху снабдяването на България с газ и арогантно продължава да налага монополни свръхцени върху българската държава?

Както го прави "Лукоил" с практическия си монопол в дистрибуцията на течни горива в България. Докога ще търпим безочливото източване на българските ресурси от бившия ни имперски господар, който продължава да упражнява имперска власт върху нас?

Коментарът е от профила на Огнян Минчев във фейсбук. Заглавието е на редакцията

 

 

Коментари

 's picture

смехурко

Отговорът всички го знаят

Докато дупедавци ни управляват.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

???????????????

Огняне, ама я си прочети за онез посредници от 15-ти ноември 2012-та година.. Дето УЖ с 40% увеличаваха цената на газа.. Па си виж с какви проценти реално падна цената тогаз.. Да си видиш, че тези 30% ГИ ПРИБИРАТ БУЛГАРГАЗ и БУЛГАРТРАНСГАЗ.. Па си прочети - 09 септември 2019 Цената е по-ниска с 0,11% в сравнение с третото тримесечие В съответствие с изискванията и условията на наредба за регулиране на цените на природния газ, "Булгаргаз" ЕАД, дъщерно дружество на „Български Енергиен Холдинг” ЕАД, предложи на КЕВР да утвърди цена на природния газ за четвърто тримесечие на 2019 г., в размер 44,85 лв./MWh (без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС), съобщиха от „Булгаргаз”." Та до Топлофикация, Огнянчо, кой ги сбира от точката на границата до тях тез за достъп, пренос, акциз и ДДС? И нали веч и танкер с хамерикански газ получихме, Огнянчо.. Що той не намалява цената?
 's picture

Бобо

Малтинчо

Малтинчо мама и ти ли си на ватнишката амбразура , виж цените на входа бе пиле , виж в Полша или Литва са 35% надолу от нашата , ама хората вкарват газ от три места , даже заявиха на Ватниците , че няма да им купуват газта и кво стана , Газпром на секундата им свали цените, щот пиле зомбирано Ватниците искат манджа , а тя манджата е с пари и не ти ли купят шибаната газ , оставаш гладен .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.