Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Всички основни политически формати ще отчетат по-добри резултати на местните избори. След вота всеки ще бъде победител. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, но няма да има тези 130 кмета. БСП и „Обединени патриоти“ ще имат повече кметове. Най-печеливши в тези избори ще бъдат ДПС“.

Това каза пред БНР Цветан Цветанов, председател на „Евроатлантически център за сигурност". Той припомни, че ГЕРБ се е изградила като единствената алтернатива в смесените региони.

"Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не навсякъде и не на всяка цена в тези места ГЕРБ да има представителство. Това води до леко отдръпване и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената алтернатива. ГЕРБ ще направи отстъпление от смесените региони", каза Цветанов.

И допълни, че резултатите от местните избори ще дадат фактите, с които всеки един ще трябва да се съобразява.

"Местната власт е гръбнакът на партията, но и гръбнакът за развитието на регионите", каза Цветанов.

Според Цнего след шпионския скандал решенията за реализирането на големите енергийни проекти са започнали да минават много бързо. Единствените, които могат да саботират правителството, "са тези, които участват в него, и в голямата си част тези, които могат да бъдат опоненти в българския парламент".

Цветанов призова засегнатите от скандала в БНР да съобщят имената на онези, които са се опитали да им окажат натиск.

Коментари

Georgio Di Lupo's picture
Georgio Di Lupo
Georgio Di Lupo

Американският шпионин

Бившият велик везир на падишаха да не го застигне масиран инфаркт скоро? С неговите камъни по неговата глава... Колко хора изби и бизнеси унищожи това изчадие и ционистки шпионин!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.