Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

И тазгодишният русофилски събор край язовир "Копринка" беше добре посетен. Събитието събра един заместник-председател на НС, депутати от ГЕРБ,  БСП, "Атака", представители на местната власт с обикновени граждани, някои от тях заклети путинисти, други откровени сталинисти, а вероятно някои дори и русофили.

Гражданин, почитател на сатрапа Сталин, с надпис "За щастливо детство". При това този фен на съветския диктатор не е единствен на събора. 

 

Заместник-председателят на НС Емил Христов от ГЕРБ  (втория отляво) се поздравява с Петър Кънев от БСП (със синята риза).

 

Традиционното приветствие от кметицата на Казанлък Галина Стоянова.
И "Je suis Николай Малинов", и СССР, сърп и чук.

 

И депутатът от БСП Александър Симов беше сред празнуващите.
Красимир Велчев и Маноил Манев от ГЕРБ.

 

 

Коментари

 's picture

Бобо

Русоробите

Дебилите нямат свършване , как да не разбере човек , че Ганю си заслужава скотския живот и цялата кочина в която се превърна България ...
 's picture

Питащият

Секта

Това е секта . С какво се различават от онези ,които спаха на Кръстова гора и целуват икони и мощи? Ами от танцуващите паневритмия ? Или от талибаните ? Имат си култ и икони и съответните митове . Има си и кой да се възползва от тях .

С това, че тези които спат на Кръстова гора

изповядват Бога на любовта и опрощението (дори на враговете и убийците), а тези на Копринка изповядват вярност към убийците на милиони и поробителите на нашата собствена земя. Ето това е разликата, глупчо!

Почти всички плакати не само, че не.....

...пледират за мир и разбирателство, но са абсолютна пропагандна заблуда и предизвикателство към родината ни! Особено последният, който твърди, че Путин бил миротворец.

.

абе,къде е йонов? или е още на копринка?

Калин

Достатъчно е да се вгледаш в лицата на тези люде, за да ти стане веднага ясно, че тези червени сомнамбули не са бъдещето на България !
В Т's picture
В Т
ВТ

Данни

Тази с плаката "вовеки" е Мадлен Кирчева, бивша градска съветничка от СДС.
Калина Христова's picture
Калина Христова
Трайчо Костов

Бог да пази България

От "спящия" и нечетящия история антибългарски рублофил=дебил=враг на идеите и борбите на Ботев, Левски и Раковски. Срам ме е от "тези" грозни мутри, наричащи се българи, и кичещи се с чужди символи на Окупатора на Родината ни...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.