Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БСП - София подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата и издигна Калоян Паргов за водач на листата за общински съветници, предаде агенция "Фокус".

Това реши Софийската градска конференция, която заседава днес. За кандидатурата на Манолова са гласували 142 делегати, от общо 144, 2-ма са се въздържали. Паргов е подкрепен единодушно.

Новината съобщи председателят на партията Корнелия Нинова.

На 15 септември пленум на БСП формално трябва да одобри номинациите на кандидатите за всички общини.

"Основните партийни организации в София бяха номинирали 18 кандидати за кмет на София. 16 от тях до конференцията са си направили самоотводи, така започна изявлението си Нинова. - Днес конференцията разгледа двете останали кандидатури - на архитект Борислав Борисов и на Мая Манолова. Арх. Борисов оттегли своята кандидатура. Конференицията с гласуване реши да подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. При гласуването имаше само двама въздържали се."

"Взехме още едно решение. Тъй като конференцията прие и платформата за управление на София, което за нас е най-важното - политиките. Конференцията упълномощи ИБ на Градската организация и бъдещата листа да се срещнат с кандидата за кмет, да представят нашата платформа, да я обсъдят с нея, да намерят общите точки и политики, зад които ще застанем заедно. Тази среща предстои вероятно другата седмица, за да се стиковат нашите идеи", заяви още Нинова.

На въпрос, ако не се намерят общи точки, дали решението за подкрепа на Манолова ще се промени, Нинова отговори:

"Днес сме решили, няма начин това решение да бъде променяно, просто трябва да се разговаря за политиките, да се намерят общите. Вярвам, че това ще стане и слушайки Мая Манолова какво говори за управлението на София, виждайки нашата платформа - движим се в една посока."

Коментари

true lies's picture
true lies
truelies

За голямо съжаление,

с осирането и раздвояването на опозицията без топла връзка с БКП и с избутването напред на безмислени кандидати, битката за София се очертава да е между Манолова и Фандъкова. Можеше да е друго, но каквото - такова. На първия тур - по желание, на втория - срещу мръсната герберастка сган.

Не се и надявай Манолова да стигне до втори тур!

Основна грешка от страна на БСП е, че я подкрепи! След събитията около шпионската афера при русофилите, Манолова по-скоро ще загуби от колкото да спечели от тази подкрепа.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

много лоша услуга от страна

много лоша услуга от страна на бсп

Хайде да не се заблуждаваме!

Русофилите , особено тези дето са толкова тачени от Москва, са си живи предатели на България. Да тръгне този синковец да променял политическата ориентация на страната и то след очевАдния тупик до който ни доведоха, след толкова водачество, си е предатество. Особено след като на всички е известно къде сме и как живеем сега.
sokrat sokraj's picture
sokrat sokraj
sokrat41

ДИПЛОМАТА по ПРАВО

ДИПЛОМАТА по ПРАВО на госпожа МАЯ МАНОЛОВА Вече няколко дена публикувам тежки, фактически неопровержими СЪМНЕНИЯ относно това, ДАЛИ Мая Манолова е действително ДИПЛОМИРАН ЮРИСТ. Препратих мои публикации на госпожа Корнелия Нинова, на господин Румен Гечев, на господин Крум Зарков, на господин Калоян Паргов. Никой отникъде НЕ възрази нито с дума, нито със звук на това, което съм написал. Дами и господа! Мая Манолова действително си има някакво висше образование от Москва, което се води по специалност "ИСТОРИЯ". Но Мая Манолова НИКЪДЕ НЕ посочва кога и къде е следвала РЕДОВНО около 10 /десет/ семестъра по специалността "ПРАВО" и какъв ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ е положила. Тя може да си бъде депутат и даже омбудсман и с дипломата от Москва, за депутат дори висше образование не се изисква. Само че.... Само че госпожа Мая Манолова е РАБОТИЛА като РЕГИСТРИРАН АДВОКАТ, а това БЕЗ ДИПЛОМА за ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ по ПРАВО е невъзможно да се работи ЗАКОННО. КАКВО ЗНАЧИ ВСИЧКО ТОВА, ГРАЖДАНКИ И ГРАЖДАНИ?
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

не че нещо, ама какво общо

не че нещо, ама какво общо имат гечев и паргов, че и останалите посочени ? те са най-неуместните адресати за такъв сигнал.

Фани дипломата на бившата прецедателка

на НС, а после и министърка на кривосъдието, па се плесни с нея по челото, другарю гербераст.
 's picture

cos

cos

Ха-ха-ха-ха-ха-хаааааа

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.