Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„ИZчистване“ – под това име вчера Клуб Z стартира кампанията си за  заличаване на оскърбителните графити по стените и насърчаване на уличното изкуство.

Разбира се, далеч сме от мисълта, че с подобен грозен проблем се сблъскват единствено българските градове. Вандалщина има по целия свят. Но като че ли там има и много повече изкуство. Красивите графити, които правят градската среда цветна, щастлива и пълнеща душата, определено са рядкост в София и големите градове. Дори, когато са дело на художници.

За сметка на това по света примерите за подобни вдъхновяващи графити са много. Достатъчно е човек да се разходи по улиците на произволен град в чужбина. Затова днес подбрахме за вас няколко такива примера – вдъхновяващи платна, каквито бихме искали да видим и по нашите улици.

Берлин

Будапеща

Киев

Рим

Тбилиси и Кутаиси

Хамбург

Бенгази

Брюксел

Ереван

Прага

Тирана

Тунис 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.